Adverteren op WifiHw:

Een UNIEK concept!

 

U heeft het elders op de site van WifiHw al kunnen lezen. U heeft hier de mogelijkheid om GRATIS!!!! te adverteren met een blokje of tekst op de pagina van WifiHw. Gratis uw logo of bedrijfsnaam met eventueel een verwijzing naar uw eigen website!

Maar misschien is het volgende aanbod nog veel interessanter voor u!

Een unieke samenwerking met John Groenendijk Fotografie uit Puttershoek maakt het mogelijk om er voor te zorgen dat u zich via deze website op een zeer nette manier kunt presenteren. Op deze pagina's, biedt WifiHw via dit unieke concept de mogelijkheid om in stijl  te adverteren. Men zal op uw bedrijf worden geattendeerd als men op deze website komt waarop uw naam of banner hyperlink wordt gepresenteerd.

Deze hyperlink verwijst gratis naar uw eigen site of naar de spotgoedkoop en in stijl gemaakte pagina waarop u zich op maat kunt profileren. middels tekst en beeldmateriaal! Als u namelijk gratis adverteert zal onze fotograaf John Groenendijk bij u langskomen om nieuw fotowerk te maken, speciaal voor de in stijl te maken pagina met Recent materiaal, en gepresenteerd zoals dat wil! En u bent de fotograaf niets extra's verschuldigd!!!

Doe daarom NU mee! Het aantal plaatsen is "beperkt". Stuur een email naar WifiHw voor de mogelijkheden of het maken van een afspraak.

Bekijk hier de in stijl gemaakte lay-out van de profielpagina waar U op spotgoedkoop kunt adverteren!!!!

O ja, met spotgoedkoop bedoelen wij: Dat u een eerlijke prijs bepaalt, waarop wij zonodig een eerlijke plaatsingsperiode baseren.