WifiHw kan alleen maar een goede en betrouwbare internetverbinding voor iedereen bieden als men zich houdt aan de navolgende spelregels.

We doen er op technisch gebied alles aan om iedereen de bandbreedte, die men heeft afgenomen, ook te geven, echter kan dit alleen als men zich houdt aan een paar eenvoudige spelregels:

Wat mag niet?

- Het is niet toegestaan om te proberen het netwerk te kraken met de aanwezige of met de diverse via internet te verkrijgen hulpmiddelen.

- Het is niet toegestaan om je eigen bandbreedte te "testen" door middel van "floodping", zelf repeterende speedtests en andere programma's die overmatig veel bandbreedte verbruiken.

- Het is niet toegestaan om "SPAM" e-mail te verzenden vanuit het WifiHw netwerk.

- Het is niet toegestaan om virussen te verspreiden.

Wat mag wel?

- Lekker "surfen" op internet natuurlijk en je eigen e-mails ophalen en verzenden.

- Het is wel toegestaan om P2P programma's zoals Kazaa, Grokster en dergelijk te gebruiken. Let op dat WifiHw er technisch voor heeft gezorgd dat deze programma's slechts een klein deel van de bandbreedte toegewezen krijgen zodat anderen hier geen last van hebben.

- Het is wel toegestaan ( en wordt zelfs aanbevolen) om nog een eigen firewall te gebruiken.

- Het is wel toegestaan om onbeperkt grote e-mails te verzenden en te ontvangen.

Wat doet WifiHw als men zich niet aan de spelregels houdt?

Heel gewoon: dan bellen we op en vragen of je alsjeblieft wat beter wilt omgaan met de dienst om zo te voorkomen dat anderen hier last van hebben, net zoals je dat vraagt aan een buurman die bijvoorbeeld zijn hond uitlaat in jouw tuin of voor je deur.

Sluit WifiHw klanten af?

We verwachten dat het niet nodig zal zijn en doen dit pas als laatste redmiddel als iemand willens en wetens probeert andermans plezier in het internetten te verstoren. Maar we leven niet in stad en gaan hier gelukkig nog op een hele andere manier met elkaar om :)